Kırmızı Biberli Tavuk Sarması
Malzemeler
Yapılışı
-
1
KIRMIZI biberleri çekirdeklerini çıkarıp ikiye böldükten sonra tuzlu suda haşlayın. Diğer taraftan, tereyağını bir kaba alıp üzerine rendelenmiş sarmısak, kimyon, karabiber ve tuz ekleyin. Biberleri sıcak sudan alıp soğuk suya batırın ve kabuklarını çıkarın. Yarısını düz bir zemine tek kat olarak yayıp üzerine tavukları yerleştirin. Hazırladığınız tereyağlı karışımı tavukların sürün. Üzerine rendelenmiş kaşar peynirini ekleyin. Kalan biberleri üzerine serip rulo yapın. Bir fırın tepsisine yerleştirip alüminyum folyo ile kapatın. Önceden ısıtılmış 200 derece fırında 30- 40 dakika pişirin. İnce kıyılmış taze soğan serperek servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- Muz ile Işıldayan Tarifler
- Yeni Yılın İlk Kahvaltı Tabakları
- Muhteşem Ana Yemekler
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL