1 su bardağı lor peyniri
250 gram sultani bezelye
1 adet jülyen doğranmış tavuk göğsü
2 yemek kaşığı zeytinyağı
1 çay kaşığı toz sarımsak ya da 1 adet dövülmüş sarımsak
2 yemek kaşığı doğranmış maydanoz
50 ml krema
Yeteri kadar tuz ve karabiber
Sultani bezelyeyi ayıklayın. Tencerede 4 su bardağı sıcak suyu kaynatın. İçine bezelyeyi atıp 5 dakika sonra soğuk su dolu bir kaba çıkarın. Daha sonra suyunu iyice süzdürün. Tavuk etini zeytinyağı, tuz ve karabiberle karıştırın. Fırın kabına alın. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında 25 dakika pişirin. Lor peyniri, sarımsak, maydanoz, karabiber ve kremayı iyice karıştırın. Tavuğu fırında alıp üzerine bezelyeyi serpiştirin ve lorlu karışımı yayın. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında 10 dakika pişirin. Ilık olarak servis yapın.