Tavuk etini şeritler halinde kesip, yumurta akı, 1 çorba kaşığı mısır nişastası, sirke, sarmısak, zencefil ve zeytinyağı karışımında yarım saat bekletin. Sıvıyağı tavada ısıtın. Tavuk etini karışımın içinden çıkardıktan sonra tavaya aktarın. Çok hafif kızarınca çekirdekleri çıkarılmış zeytin ve ince kesilmiş mantarları ekleyin. 1 dakika karıştırarak, pişirin. Soya sosu ve kalan mısır nişastasını ilave edip, tavuk suyunu ekleyin. Karabiber ve tuzunu ayarlayın. Suyunu çekene dek kaynatın. Dilerseniz yanında patates püresiyle birlikte servis yapın.
Denemeden Geçmeyin
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.