FIRINI 200 derecede ısıtın. Tavuk hariç tüm malzemeyi karıştırın. Daha sonra karışımın içine tavuk butlarını da ekleyip, üzeri iyice kaplanana kadar karıştırın. Buzdolabına koyup, en az 1-2 saat, en fazla 24 saat marine
edin. Daha sonra sosunu süzüp, tavukları fırın tepsisine alın ve bir buçuk saat fırında pişirin. Pişirme
esnasında birkaç defa tavukları, süzdüğünüz sos ile fırçalayın. Fırından alınca, butların ucuna alüminyum
folyo takıp kıvırarak servis yapın.
Denemeden Geçmeyin
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.