Piliç bonfileleri streç filme sarın. Döverek, inceltin. Soğanı ince kıyın. Havuçların kabuğunu soyup, rendeleyin. İnce kıyılmış mantar, soğan ve 2 adet pastırmayı tereyağında soteleyin. Dövülen piliçlerin içerisine tuz ve karabiber serpin. Bütün pastırma dilimlerini koyun. Sote edilen malzemeyi soğutun. Havuç ve kaşar peynirini karıştırın. Hazırladığınız bu iç malzemesini piliçlerin üzerine koyup, börek gibi sarın. Yumurtaları çırpın. Tuz ekleyin. Piliçleri önce una sonra yumurtaya daha sonra da galeta ununa bulayarak, pane hazırlayın. Sıvıyağda kızartın.
Denemeden Geçmeyin
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.