Piliç biftekleri önce parmak kalınlığında daha sonra kuşbaşı büyüklüğünde doğrayın. Çöp şişlere dizin. Una ve çırpılmış yumurtaya bulayın. Bol kızgın yağda kızartın. Bu arada havuç, kabak ve fasulyeyi kuşbaşı şeklinde doğrayın. Zeytinyağını bir tencerede kızdırıp sebzeleri 2-3 dakika soteleyin. Tuz ve karabiberle tatlandırın. Çok az sıcak su ekleyip tencerenin kapağını kapatın. Sebzeler yumuşayana kadar pişirin. Sebzeleri ve tavukları servis tabağına alın. Sos için yoğurt ve mayonezi birlikte çırpın. Dövülmüş sarmısak ve çok ince kıyılmış dereotunu ekleyip karıştırın. Sosu sebzeli tavuk panenin yanında servis yapın.
Denemeden Geçmeyin
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.