Avokadolu Enginar

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    Enginarları limonla ovup, yayvan bir tencereye dizin. Üzerine un, limon suyu, zeytinyağı, kesme şeker, tuz ve enginarları örtecek kadar su ekleyin. Tencerenin kapağını açmadan, önce harlı, sonra kısık ateşte yaklaşık 30 dakika pişirin. Avokadoları küp doğrayın. Sos için hardal ve balzamik sirkeyi çırpıp, enginar pişerken oluşan sosu bir kasede karıştırın. Enginarları servis tabaklarına alın. Üzerlerine kalp şekli verilmiş avokadoları yerleştirin. Sos gezdirip servis yapın.

Denemeden Geçmeyin

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.