Biberli Humus

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    Nohudu bir gece önceden ıslatın. Ertesi gün suyunu süzüp, üzerini 3 parmak geçecek kadar su ekleyin. Yumuşayana dek haşlamaya bırakın. Ocaktan alıp fazla suyunu süzün. Blenderden geçirin. Kurutulmuş domatesleri sıcak suda yumuşayana dek, yaklaşık 5 dakika dinlendirin. Suyunu süzüp doğrayın. Kıyılmış domates, doğranmış köz biber, krema, ezilmiş sarımsak, kimyon ve tuz ekleyip yeniden
    blenderden geçirin. Servis tabağına alıp üzerine zeytinyağı gezdirerek servis yapın.

Sofra’da Bu Ay

  • Muz ile Işıldayan Tarifler
  • Yeni Yılın İlk Kahvaltı Tabakları
  • Muhteşem Ana Yemekler
ve Daha Fazlası ...