Şakşuka

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    Patlıcan, kabak, patates ve biberi yıkayıp temizledikten sonra küp doğrayın. Patlıcanın acısını almak için 15 dakika tuzlu suda bekletin ve kurulayın. Zeytinyağını kızdırıp tüm sebzeleri ayrı ayrı kızartın. Kağıt havluya alıp fazla yağını süzdürün. Soğuduktan sonra, hepsini geniş bir kapta tuz ekleyerek harmanlayın. Domatesi rendeleyip bir tavaya alın. Üzerine kıyılmış sarımsak ekleyip, birlikte birkaç dakika kavurun. Hazırladığınız domates sos ılındıktan sonra sebzelerin üzerine gezdirin ve servis yapın.

Denemeden Geçmeyin

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.