Kırmızı biberleri közleyin ve kabuklarını soyun. İnce uzun şeritler halinde doğrayın. Bir tavaya zeytinyağını alın ve sarımsakları kavurun. Kapari ve zeytini ilave edip 2 dakika daha kavurun. Kırmızı biberi ekleyin ve karıştırın. Galeta unu ile tuz ekledikten sonra tüm malzemeyi karıştırın. Ocağın altını kapatın ve yemeği servis tabağına alın. Üzerini ince kıyılmış maydanozla süsleyip ılık ya da soğuk olarak servis yapın.
Denemeden Geçmeyin
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.