En Yangın Aşklar Yemekte Başlar
Günümüzde en çok ilgi çeken konu olan afrodizyakları artık internet sayfalarında aramanıza gerek yok… Afrodit'ten Klaopatra'ya, Osmalı hareminden sultan sofralarına, Ege'den Karadeniz'e ve oradan denizin derinliklerine Anadolu'nun tüm afrodizyakları bu kitapta buluştu.
En Yangın Aşklar Yemekte Başlar hem erkeklerin hem de kadınların afrodizyaklar konusunda merak ettiği soruları cevaplıyor. Hikâyeleri ile birlikte geçmişten bugüne Anadolu topraklarında yetişen afrodizyak gıdaları, beslenme uzmanlarının tavsiyeleri eşliğinde size sunuyor. Artık sentetik afrodizyaklara ihtiyacınız kalmayacak! Evet, en yangın aşklar yemekte başlıyor. Bu aşkı taze tutmanın, cinsel gücü korumanın, hem erkeklerde hem de kadınlarda doğal gıdalarla bu gücü artırmanın ve evlilikte mutlu bir cinsel yaşamın yolu da, Nedim Atilla'nın uzun yıllar yaptığı araştırmalar sonucu yazdığı bu kitaptan geçiyor.
Rehberiniz gazeteci, mutfak araştırmacısı ve Sofra.com.tr yazarı Nedim Atilla ile Anadolu topraklarında yapılan geziler birbirinden 'zevkli'. İsterseniz denizin köpüklü dalgalarından doğmuş Afrodit'le, ak güvercinlerin çektiği bir gök arabasına binip Olympos'a gidin. Dilerseniz zamanında cinselliğin doruklara çıktığı haz merkezi Datça'ya uğrayın. Oradan Osmanlı'nın o meşhur sultan sofralarına, haremde gece dersleri öncesi 'zihin açıklığı' veren sofralara konuk olun! Muğla'ya gidin sonra, Koca Karia ilaçlarının anası, Kleopatra'nın aşk iksiri olan sığla ağacını seyrederken incir, kavun çekirdeği, harnup, cezerye atıştırın, mesir macununu ısırın ucundan.
Hızlanın biraz, Karadeniz'e zıplayın, Karadenizlileri hop hop oynatan yerli viagralarla tanışın. Isındınız mı, denize atlayın! Ahtapotun düğmesini, subyenin mürekkebini, karadikenin içini emin! Sonra yavaşlayın tekrar! Bu kitapta tarifi verilen 30 afrodizyak yemeği romantik bir ortamda en sevdiğiniz insanla yediğinizi düşleyin. Ne dersiniz? Muhtaç olduğunuz kudret Anadolu topraklarındaki asil narda mevcutken, sentetik desteklere gerek var mıymış?
En Yangın Aşklar Yemekte Başlar, Nedim Atilla, Hayy Kitap
En Yangın Aşklar Yemekte Başlar hem erkeklerin hem de kadınların afrodizyaklar konusunda merak ettiği soruları cevaplıyor. Hikâyeleri ile birlikte geçmişten bugüne Anadolu topraklarında yetişen afrodizyak gıdaları, beslenme uzmanlarının tavsiyeleri eşliğinde size sunuyor. Artık sentetik afrodizyaklara ihtiyacınız kalmayacak! Evet, en yangın aşklar yemekte başlıyor. Bu aşkı taze tutmanın, cinsel gücü korumanın, hem erkeklerde hem de kadınlarda doğal gıdalarla bu gücü artırmanın ve evlilikte mutlu bir cinsel yaşamın yolu da, Nedim Atilla'nın uzun yıllar yaptığı araştırmalar sonucu yazdığı bu kitaptan geçiyor.
Rehberiniz gazeteci, mutfak araştırmacısı ve Sofra.com.tr yazarı Nedim Atilla ile Anadolu topraklarında yapılan geziler birbirinden 'zevkli'. İsterseniz denizin köpüklü dalgalarından doğmuş Afrodit'le, ak güvercinlerin çektiği bir gök arabasına binip Olympos'a gidin. Dilerseniz zamanında cinselliğin doruklara çıktığı haz merkezi Datça'ya uğrayın. Oradan Osmanlı'nın o meşhur sultan sofralarına, haremde gece dersleri öncesi 'zihin açıklığı' veren sofralara konuk olun! Muğla'ya gidin sonra, Koca Karia ilaçlarının anası, Kleopatra'nın aşk iksiri olan sığla ağacını seyrederken incir, kavun çekirdeği, harnup, cezerye atıştırın, mesir macununu ısırın ucundan.
Hızlanın biraz, Karadeniz'e zıplayın, Karadenizlileri hop hop oynatan yerli viagralarla tanışın. Isındınız mı, denize atlayın! Ahtapotun düğmesini, subyenin mürekkebini, karadikenin içini emin! Sonra yavaşlayın tekrar! Bu kitapta tarifi verilen 30 afrodizyak yemeği romantik bir ortamda en sevdiğiniz insanla yediğinizi düşleyin. Ne dersiniz? Muhtaç olduğunuz kudret Anadolu topraklarındaki asil narda mevcutken, sentetik desteklere gerek var mıymış?
En Yangın Aşklar Yemekte Başlar, Nedim Atilla, Hayy Kitap
Sofra’da Bu Ay
- Mevsimin Olmazsa Olmazları Elma & Armut
- Baharat Karışımları
- Sağlıklı Çocuk Tarifleri
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL