Yemek haftaları başlıyor!

Toplam altı hafta sürecek Dedeman İstanbul Yemek Haftaları'nda, konuklar sırasıyla Diyarbakır, Antalya, Gaziantep, Konya, İç Anadolu ve Şanlıurfa mutfağının eşsiz lezzetlerini tatma imkânına sahip olacaklar.

17 Ekim'den itibaren her hafta farklı bir yörenin lezzetlerinin sunulacağı yemek haftaları için Dedeman Oteli'nin şefleri Dedeman İstanbul'a gelip hünerlerini sergileyecek. 17–23 Ekim tarihleri arasında Dedeman Diyarbakır'ın şefinin hazırlayacağı Diyarbakır Yemekleri Haftası ile başlayan Dedeman İstanbul Yemek Haftaları daha sonra, 24–30 Ekim'de Antalya Yemek Haftasıyla devam edecek.

Anadolu'nun en seçkin lezzetlerinin tek buluşma adresi olacak Dedeman İstanbul, 31 Ekim–5 Kasım'da Gaziantep, 14–20 Kasım'da Konya, 21–27 Kasım'da İç Anadolu ve son olarak 28 Kasım–4 Aralık'da Şanlıurfa yöresine ait yemekleri ile misafilerini buluşturacak.

Rezervasyon ve bilgi için 0212-337 45 45 no'lu telefondan Dedeman İstanbul'u arayabilirsiniz.

Sofra’da Bu Ay

  • Zeynep Dinç'ten Limonlu Tarifler
  • Ramazan'ın Baş Tacı Çorbalar
  • Şef Bahtiyar Büyükduman'dan Sıra Dışı Tabaklar
ve Daha Fazlası ...