Koroplast’tan Ramazan Sofralarına Özel Zaman Kazandıran Tüyolar
Özellikle kalan ekmekleri israf etmek istemeyenler, ekmek parçalarını ufak ufak bölerek, Koroplast Pişirme Kağıdı serili tepsiye yayabilirler. Ekmeklerin daha iyi kuruması için fırında kısa bir süre pişirin. Fırından çıkarıp mutfak robotundan geçirdikten sonra tekrar fırına verin, işlemi tekrar edin. Soğuduktan sonra Koroplast Fermuarlı Poşette saklayın. Ev yapımı galeta ununuz hazır.
- Ramazan ayı ne kadar yaz dönemine de denk gelse, tatlılar vazgeçilmez lezzetler arasında. Özellikle yazın portakallı kek veya kurabiye ile muhallebi yapmak için çok basit bir yöntem var. Portakal suyu ve kabuğu rendesini karıştırıp, Koroplast Buz Torbası'na doldurun, dondurucuya atın. Dilediğiniz vakit kullanabilirsiniz. Zaman sizin.
- Mutfakta özellikle Ramazan ikramlarında yaprak sarma ve dolmalar çok meşhurdur. Alışagelen pişirme yöntemlerinde tencerenin dibine yapışmaması için yapraklar konulur. Bunun yerine Koroplast Pişirme Kağıdı koyabilirsiniz. Hem yaprakları ziyan etmemiş hem de leziz bir dolma elde etmiş olursunuz.
-Kalabalık sofralarda en çok istediğimiz hem lezzetli hem de bulaşığı az çıkan yemekler yapabilmek. İftardan bir saat önce Fırın Torbası'nda yemeklerinizi fırına koyarak leziz yemekler elde edebileceğinizi biliyor musunuz? Tavuk, patates, patlıcan, biber ve domatesi küp küp doğrayın ve az salça ile tuzla çok az sıvı yağ ekleyerek, harmanlayın. Fırın Torbası'na koyduğunuz tüm bu malzemeleri iftardan bir saat önce fırına verin. Tam iftar vakti hem sıcak hem taze hem de sağlıklı lezzet sofranızda. Üstelik tepsiniz kirlenmez ve tepsi yıkama derdiyle zaman kaybetmezsiniz.
Ramazan'a Özel "Terkib-i Çeşidiye" için Zaman Kazandıran Koroplast Tarifi
Koroplast, Osmanlı Mutfağı'nın zengin ve gösterişli yemeklerinden Terkib-i Çeşidiye'yi pratik ve zamandan kazanarak pişirmek isteyenler için özel tarifi okuyucularına sunuyor.
Malzemeler
Yapılışı
Bir kasede su, bal ve nar ekşisini karıştırın. Sarımsakları doğrayıp ballı karşımın içine ilave edin. Etleri kuşbaşı doğrayın. Hazırladığınız karışımı ve eti Koroplast Kilitli Poşet'e koyup ağzını kapatın.
Koroplast Hakkında:
Kalite ve teknolojisiyle tüketicilerin yaşam kalitesini yükselten Koroplast, Türk tüketicisini 80'li yıllarda ilk defa çöp torbasıyla tanıştırdı ve planlı yatırımlarıyla sektöründe her zaman ilkeleri gerçekleştirdi. Koroplast bugün çöp torbası ve buzdolabı poşeti başta olmak üzere, streç film, alüminyum folyo, kilitli poşet, fırın torbası,pişirme kağıdı, mikrodalga pişirme torbası, buz torbası ve dondurulmuş gıda torbasıyla birlikte geniş bir ürün yelpazesine sahip. Müşterilerinin desteği, 34 yıllık bilgi birikimi, teknolojik donanımı, AR-GE yatırımları ve uzman satış-pazarlama kadrosu sayesinde marka haline gelen Koroplast, ilklere imza atmaya ve tüketicilerinin içlerini rahat ettirmeye devam ediyor.
Bilgi İçin: EXCEL İLETİŞİM DANIŞMANLIĞI - Melis Eryiğit – 0216 544 94 43 – melis.eryigit@excel.com.tr