100 YILLIK MİRAS

Cumhuriyetimizin 100. yılını görkemli bir baloyla kutluyoruz. Raffles Istanbul'da, Beyin Pili Hastaları Derneği ile ortaklaşa gerçekleşecek '100 Yıllık Miras Balosu', Cihan Nacar'ın 100. yıl özel koleksiyon defilesi, müzik ve danslarla renklenecek. Geceye özel 'Cumhuriyet Sofrası'nın da lezzet katacağı, Cumhuriyetimizin 100. yıl coşkusunu hep birlikte kutlayacağız.
Sofra’da Bu Ay
- Zeynep Dinç'ten Limonlu Tarifler
- Ramazan'ın Baş Tacı Çorbalar
- Şef Bahtiyar Büyükduman'dan Sıra Dışı Tabaklar
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL
Bakmadan Geçmeyin

Tatlandırıcıları Nasıl Bilirsiniz?
Yediğimiz, içtiğimiz paketli gıdaların etiketlerinde sıklıkla gördüğümüz; aspartam, glikoz, sükroz, fruktoz ve bunun gibi pek çok içeriğini bilmediğimiz sözcükler yer alıyor. Peki bunlar sağlık açısından yararlı mı, zararlı mı hiç düşündünüz mü? O halde gelin etiket hafiyeliği yapalım ve bu çok bilinmeyenli denkleme bir açıklık getirelim!
İstanbul’un Baylan’ı: 100 Yıllık Serüven
İstanbul kültür mirasının ve gastronomi dünyasının asırlık markası Baylan, 100. yaşını özel bir sergi ve kitapla kutluyor. “İstanbul’un Baylan’ı: 100 Yıllık Serüven” Sergisi, 22-29 Kasım tarihleri arasında Atatürk Kültür Merkezi’nde ücretsiz ziyaret edilebilir.
Bağırsak Sağlığı Araştırmaları ve Cevizin Rolünün Ortaya Çıkarılması
Bağırsak sağlığı, genel sağlık ve sıhhat ile ilgili konuşmaların odağında olmaya devam ederken, tüketiciler bağırsaklarını ve nihayetinde genel sağlıklarını desteklemenin basit yollarını arıyor. Bağırsak mikrobiyotası hakkında hala bilmediğimiz çok şey olsa da, nispeten kesin olan bir şey var: Tükettiğimiz gıdalar, bağırsak mikrobiyotası olarak da bilinen, bağırsaklarımızda yaşayan yararlı bakteri topluluğunun sağlığı ve çeşitliliği üzerinde bir etkiye sahiptir.