23 Nisan’a Özel Lezzet Şöleni: Pek Food ile Kutlama Zamanı!
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın coşkusunu, Pek Food’un enfes lezzetleriyle taçlandırın! Pizza Mistro’dan lahmacuna, milföyden susamlı çıtır böreğe kadar birbirinden özel tatlarla sofralarınızı donatın.

23 Nisan, çocuklarımızın neşesiyle renklenen, milli birlik ve beraberliğimizi pekiştiren en özel günlerden biri. Bu anlamlı günü daha da unutulmaz kılmak için Pek Food'un lezzet dolu ürünleriyle keyifli sofralar kurmaya ne dersiniz? Özenle hazırlanan Pizza Mistro, bol malzemeli içeriği ve ince hamuruyla hem çocukların hem de büyüklerin favorisi olmaya aday! Evde pratik bir şekilde hazırlayabileceğiniz bu lezzet, kutlamalarınızı daha da renklendirecek.
Geleneksel tatlardan vazgeçemeyenler için Pek Food Klasik Lahmacun mükemmel bir seçim! İncecik hamuru ve bol iç harcıyla fırından çıktığı anda mis gibi kokusuyla iştah kabartıyor. Yanında bol yeşillik ve limonla servis ederek bu lezzeti zirveye taşıyabilirsiniz. Tatlı ve tuzlu atıştırmalıklarla sofranızı tamamlamak için ise Milföy Hamuru ile çıtır çıtır börekler veya Peynirli Susamlı Çıtır gibi enfes seçenekleri deneyebilirsiniz.
Pek Food olarak, 23 Nisan'ın coşkusunu lezzetlerimizle buluşturuyoruz! Çocukların mutluluğunu paylaşmak, onlara keyifli bir sofra sunmak için en iyi tatları sizlere sunuyoruz. BugünAü unutulmaz kılmak için sofralarınızı Pek Food'un nefis ürünleriyle bayramın tadını doyasıya çıkarın!
Sofra’da Bu Ay
- 2025 Trendi Swicy Lezzetler
- Selin Kutucular'la Sofra'ya Özel
- Düşük Karbonhidrat Yüksek Lezzet Menüler
Bakmadan Geçmeyin

Karaciğerin Kahramanı Geri Döndü: Enginar Mevsimi Başladı!
Akdeniz mutfağının vazgeçilmez sebzelerinden biri olan enginarın faydaları saymakla bitmez. İlkbaharın gelmesiyle beraber enginar tezgahlarda yerini almaya başladı. Tam mevsimi olan enginarın karaciğeri temizlemesinden, sindirimi desteklemeye kadar pek çok faydası vardır. Doğru zamanda doğru şekilde tüketilirse tam bir şifa deposudur. Sizin için enginarın nasıl tüketilmesi gerektiği ve faydalarıyla ilgili bir haber hazırladık...
Sağlık deposu zerdeçalın ana maddesi kurkumin’in 5 bilimsel faydası!
Zerdeçala parlak sarı rengini veren aktif bileşeni “kurkumin’in sağlımız için faydaları saymakla bitmiyor. İstanbul Okan Üniversitesi Hastanesi Beslenme ve Diyetetik Uzmanı Selin Yavuz, Hindistan ve Çin’de binlerce yıldır kullanılan kurkuminin özellikle 5 büyük faydasına dikkat çekiyor. Yavuz’un ayrıca, tüketirken nelere dikkat edilmesi gerektiğine dair birkaç önemli hatırlatması da var…