Pandispanya Nasıl Yapılır?

● Yumurtaların akını ve sarısını ayırıp iki farklı kaba alın. Kullanacağınız yumurtaların akının ve sarılarının birbirine karışması, hamurun iyi kabarmasını engeller.

● Şekerin yarısını yumurta aklarına ekleyip köpük halini alana kadar çırpın. Akları çırpacağınız kabin yağlı olmaması gerekir. Bunun için kabı sirke ile silebilirsiniz.

● Şekerin geri kalanını yumurta sarılarına ekleyip yoğun bir karışım elde edene kadar çırpın. Suyu ekleyin.

● Nişasta, kabartma tozu ve unu beraber eleyip azar azar üzerine katın. Çırpılmış akları unlu karışıma 3 kerede ve alt üst ederek katın. Bekletmeden yağlanıp pişirme kağıdı serilmiş 22 cm'lik kalıba dökün ve önceden ısıtılmış 180 derece fansız fırında 40 dakika pişirin.

Bakmadan Geçmeyin

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.