Güveçte Palamut
Hem besleyici hem de doyurucu bu yemek, sofranızda harika bir seçenek olacak
Malzemeler
Yapılışı
-
1
Balığı ayıklayıp, kılçığını çıkarın. Kabuğu soyulup küp doğranmış domates, sivri biber ve kıyılmış mantarı tavaya aldığınız ayçiçek yağında soteleyin.
- 2
Su, tuz ve karabiber ilave ettikten sonra 5 dakika kaynatın. Hazırladığınız domatesli sosu orta boy bir güvecin dibine yayın ve üzerine balığı yerleştirin. Rendelenmiş kaşar peyniri serpin ve önceden ısıtılmış 200 derece fırında 10 dakika pişirin. Sıcak olarak servis yapın. - 2
Sofra’da Bu Ay
- Mevsimin Olmazsa Olmazları Elma & Armut
- Baharat Karışımları
- Sağlıklı Çocuk Tarifleri
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL