Harman Fasulyesi Yemeği
Fasulyenin faydalarını anlatsak bitiremeyiz gerçekten. İşte gönüllerimizin sultanı o enfes harman fasulyesi tarifi!
Malzemeler
Yapılışı
-
1
Etin üzerine gelecek kadar su ekleyip 15- 20 dakika pişirin. Taze fasulye, barbunya, ince doğranmış soğan ve domatesi ilave ederek pişirmeye devam edin.
-
2
Şekeri ve tuzu da katıp 35 – 40 dakika pişirin. Sonra ocaktan alın. Tereyağını tavaya alıp eritin.
-
3
Üzerine kurutulmuş nane ekleyip bir-iki çevirin ve sıcak olarak servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- Mevsimin Olmazsa Olmazları Elma & Armut
- Baharat Karışımları
- Sağlıklı Çocuk Tarifleri
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL