Börülceyi ayıkladıktan sonra tuzlu suda 5 dakika haşlayıp süzün. Bekletmeden buzlu suya atıp, suyunu iyice süzdürün. Daha sonra iyice ısıtılmış döküm tavada 5 dakika ızgara yapın ve kenara alın.
Aynı tavaya 1 çorba kaşığı zeytinyağı ve tereyağını alıp eritin ve ada çayını ilave edin. Renk değiştirene dek pişirip kenara alın. Tavada kalan yağ ile bademleri hafif kavurun ve kenara alın.
Üzerine börülce ekleyip, tuzunu ayarlayın. 5 dakika pişirip servis tabağına alın. Üzerine ada çayı ve badem yerleştirip servis yapın.
Denemeden Geçmeyin
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.