Kaşarlı Hamsi

Hem pratik hem de şık bir akşam yemeği için bu tarifi deneyin.

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    Ayıklanmış, kılçığı çıkarılmış hamsiyi yıkayın ve süzgece alın. Balığın yarısını mısır ununa bulayıp, kuyrukları ortaya, unlanmış kısmı alta gelecek şekilde yapışmaz yüzeyli, orta büyüklükte bir tavaya dizin.
  • 2
    Rendelenmiş kaşar peyniri, kıyılmış maydanoz ve pul biberi karıştırıp, balığın üzerine yayın. Kalan hamsinin dış kısmını mısır ununa bulayıp, üstte kalacak şekilde peynirli harcın üzerine dizin. Önlü arkalı pişirip, sıcak servis yapın.

Denemeden Geçmeyin

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.