Kiremitte Palamut

Kiremitte palamut, balık severler için nefis bir seçenek.

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    Patatesin kabuğunu soyup yuvarlak dilimleyin ve güvecin tabanına dizin. Yuvarlak dilimlenmiş balığı da patates dilimlerinin üzerine dizin. Mantarları da boşluklara yerleştirin.
  • 2
    Kabukları soyulup, yuvarlak doğranmış soğan ve domatesleri en üste dizin. Son olarak iri doğranmış biberleri koyun ve tuzunu ayarlayın. Üzerine ayçiçek yağı gezdirin. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında 40 dakika pişirin. Sıcak servis yapın.

Denemeden Geçmeyin

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.