Kiremitte Sardalya

Kiremitte sardalya, taze sardalyaların kiremitte pişirilerek hazırlanan bu özel tarif, hem göz alıcı hem de lezzet dolu bir sunum sunuyor.

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    Öncelikle balıkların kafalarını gövdelerinden ayırıp, içlerini temizleyin. Üstündeki pulları da elinizle temizledikten sonra yıkayın ve süzgece alın.
  • 2
    Piyazlık doğranmış soğanı orta boy bir güvecin dibine yayın ve üzerine balığı dizin.
  • 3
    Kabukları soyulup, kıyılmış domates, sivri biber ve mantarı derin bir kapta karıştırıp, balığın üzerine yayın.
  • 4
    Sos için köri, domates suyu ve zeytinyağını bir tavaya alıp, kaynatın. Hazırladığınız sosu karışımın üzerine boşaltın ve en üste de rendelenmiş kaşar peyniri serpin.
  • 5
    Önceden ısıtılmış 200 derece fırında peynir eriyene kadar pişirin ve sıcak olarak servis yapın.

Denemeden Geçmeyin

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.