Soğanların kabuğunu soyup piyazlık doğrayın. İri parçalar şeklinde doğradığınız domatesleri ve ikiye kestiğiniz sarımsakları bir kasenin içinde tuz ve şeker ekleyerek hafifçe ovun.
Kabakların kabuğunu soyup uzunlamasına, sap kısmına doğru 2 cm'lik kesilmemiş yer kalana kadar dört parçaya bölün. Yayvan bir tencereye yerleştirin. Üzerlerine domatesli peynirli harçtan paylaştırın.
Kabakların kenarından suyu ekleyin. Kısık ateşte 30 dakika pişirin. Üzerine beyaz peynir ve ince doğranmış maydanozu serpip zeytinyağını gezdirin. Ilık servis yapın.
Denemeden Geçmeyin
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.