Harç için kabak, havuç, kırmızı biber ve sivri biberi temizleyip, dilediğiniz şekilde dilimleyin. Tuz ve karabiber ekleyip, sıvı yağda hafif soteleyin. Ocaktan almaya yakın kıyılmış maydanoz ekleyin. Yufkayı düz bir zemine yayın. Ortasına harcı yerleştirin. Ayrı bir yerde yumurta ve sütü iyice çırpıp, yufkanın ve harcın üzerine gezdirin. Rulo şeklinde sarıp, üzerine eritilmiş tereyağı sürün. Önceden ısıtılmış 150 derece fırında 30-35 dakika pişirin. Dilimleyip servis yapın.
Denemeden Geçmeyin
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.