Bira ve yumuşak beyaz peyniri bir kapta iyice çırpın. Yufkalardan birini düz bir zemine yayıp, yarısına peynirli harcı fırça yardımıyla sürün. Diğer yufkaları ortadan ikiye kesin. Peynirli harcın üzerine yarım yufka yerleştirin. Üzerine peynirli harç sürüp, yine yufka koyun. Yarım yufkalar ve peynirli harç bitene kadar işleme devam edin. En alttaki yufkanın harçsız tarafını, diğer yufkaların üzerine kapatın. Çay bardağının ağız kısmı ile yuvarlaklar kesin. Kestiğiniz yuvarlakların malzemeyle özleşip, daha iyi kabarması için tercihen bir gece buzdolabında bekletin. Ertesi gün bol kızgın yağda kızartın.
Denemeden Geçmeyin
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.