Kabaklı Havuçlu Börek

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    Yumurtayı bir kasede çırpın. Margarin ve sütü ilave edip karıştırın. Kabukları soyulmuş ve rendelenmiş kabağın suyunu sıkıp ekleyin. Rendelenmiş havuç, beyaz peynir ve ince kıyılmış dereotunu ilave edip karıştırın. Yufkaları elinizle didikleyip karışımın içine katın.Tuz, karabiber ve pul biber ekleyip bütün malzemeyi harmanlayın. Yağlanmış orta büyüklükte bir fırın kabının içine kabaklı harcı boşaltın ve bir spatula ile düzeltin. Üzerine pul biber serpin. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında 50 dakika pişirin. Ilındıktan sonra dilimleyerek servis yapın.

Denemeden Geçmeyin

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.