Kabaklı Kolay Börek

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    Kabakları halka şeklinde doğrayın. Bir kasede beyaz peynir veya lor ile ince kıyılmış dereotunu karıştırın. Yağlanmış fırın tepsisine 1 adet yufkayı serin. Üzerine bir sıra dilimlenmiş kabak dizip, peynirli karışımdan yayın. Bu işlemi 2 sefer daha uygulayın (kabak ve peynirli karışım 3 kat olacak). Kalan yufka ve kenarlardan sarkan yufkayı karışımın üzerine kapatın. Üzeri için yumurta sarısı ve zeytinyağını bir kasede çırpın. Böreğin üzerine bu karışımı sürün ve dilimleyin. Önceden ısıtılmış 200 derece fırında 30 dakika pişirin. Sıcak olarak servis yapın

Denemeden Geçmeyin

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.