Patatesleri haşlayın, kabuklarını soyun ve ezin. İçine lor peyniri, maydanoz, sivri biber, rendelenmiş soğan, tuz, karabiber ve pul biber ekleyin. Tüm malzemeyi karıştırın. Yufkalardan birini düz bir zeminde açın ve üzerine su ile çırpılmış sıvı yağ karışımından sürün. Yufkanın tam ortasına patatesli iç harçtan koyun. Kenarlarda kalan yufkaları harcın üzerine düz olarak kapatın. Elinizle hafif büzerek şekil verin ve yağlanmış tepsiye dizin. Diğer yufkaları da aynı şekilde hazırlayın. Önceden ısıtılmış 200 derece fırında 30 dakika pişirin. Sıcak olarak servis yapın.
Denemeden Geçmeyin
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.