Salçalı Cevizli Volovan

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    Milföy hamurlarını yumuşayıncaya kadar oda sıcaklığında bekletin. Daha sonra her parçadan büyük bir bardak ağzı ile 8 yuvarlak kesin. İlk bardaktan daha küçük bir bardak ile 4 adet milföyü, yeniden ortadan kesin. Kestiğiniz milföylerin halka şeklindeki parçalarını, kesilmemiş 4 adet milföyün üzerine koyun ve yağlanmış bir fırın tepsisine yerleştirin. Önceden ısıtılmış 200 derece fırında 15 dakika pişirip soğumaya bırakın. Diğer taraftan ceviz içi, salça, kimyon, sarımsak, zeytinyağı, tuz ve pul biberi geniş bir kapta karıştırın. Cevizli harcı, pişen volovanların içine paylaştırın. Maydanozla süsleyerek servis yapın.

Denemeden Geçmeyin

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.