Tavaya 4 çorba kaşığı sıvı yağı ve margarini alıp kızdırın. Üzerine küp doğranmış soğanı ve kıymayı ekleyip, 2-3 dakika kavurun. Ardından rendelenmiş havucu ve patatesi, haşlanmış bezelyeleri, kıyılmış maydanozu, dereotunu, tuzu ve karabiberi ekleyip karıştırarak ateşten alın. Bir adet yufkayı serip üzerini yağlayın. Fırça yardımıyla suyu da sürün. Yufkanın karşılıklı kenarlarını, bohça kapatır gibi, kat yerlerine de yağ ve su sürerek kapatın. Kare şekline gelen yufkayı artı şeklinde enine ve boyuna kesip elde ettiğiniz dört kare parçasının ortalarına iç malzemeyi paylaştırın. Yufka kenarlarını yine bohça kapatır gibi kapatarak ters çevirin. Kalan yufkalara da aynı işlemi yapın ve yağlanmış tepsiye dizin. Üzerlerine yumurta sarısı sürün. Böreklerin üzerlerini milföy şeritleriyle süsleyip, önceden ısıtılmış 220 derece fırında, altı üstü kızarana dek pişirin. Sıcak servis yapın.