Ispanak yapraklarını kaynar suda birkaç dakika haşlayın. Yaprakları sudan alarak avucunuzda sıkın. Kuruması için kağıt havlu üzerine yayın. Sonra incecik kıyın. Zeytinyağını tavaya alarak ısıtın. Yemeklik doğradığınız soğanı zeytinyağında 2-3 dakika soteleyin. Ispanağı, dilimlediğiniz patlıcan, kabak ve biberleri tavaya ilave edin. Sebzeler yumuşayıncaya kadar (ortalama 5 dakika) karıştırın. Tuz ve karabiberi ekleyip soğumaya bırakın. Tereyağını eritin. Birinci yufkanın üzerine erimiş tereyağından sürüp üzerine ikinci yufkayı yayın ve tekrar yağlayın. Bütün yufkalara aynı işlemi uygulayarak üst üste dizin. Yufkaların ortasına, sebzeleri, kıydığınız fesleğen yaprağını, rendelediğiniz kaşar peynirini uzunlamasına yayın. Yufkaların dört kenarını 5'er cm içeri kıvırdıktan sonra uzunlamasına ve rulo halinde sıkıca sarın. Ştrudel'in ekli kenarı alta gelecek şekilde yağlanmış fırın tepsisine yerleştirin. Üzerine tereyağı sürüp susam serpin. 210 derece fırında üzeri kızarana dek pişirin. Sıcak olarak servis yapın.
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.