Unları buyuk bir kaseye aktarıp, ortasını acın. Ilık ayranın içersinde maya ve toz şekeri eritip unun ortasına koyun ve 1 tatlı kaşı.ı tuzu da ekleyip karıştırın. Biraz kabarması icin, bu şekilde üstünü örtüp bekletin. Sonrasında kabarmış olan mayalı karışımı Pürüzsüz bir şekilde yoğurun. Üstu örtülü olarak 25 dakika daha dinlendirin. 3 kaşık tereya.ında halka halka doğranmış so.anları ve doğranmış jambonları kavurun. Uzerine tuz ve karabiber ekleyip ocaktan indirin. Ayrı bir kapta 2 yumurta ve kremayı karıştırıp bekletin. Hamuru, yuvarlak bir tepsiye yerleştirip elle bastırarak acın. Kenarlarına bastırıp iki parmak yükseltin. Üzerine önce soğanlı harcı döküp yayın. Sonra da yumurtalı kremayı harcın üzerine yayıp, kavrulmuş kimyon tohumlarını da üzerine serpin.200 dereceli fırında, 35-40 dakika pişirin. Dilimleyip servis yapın.