Beşamel sosu hazırlamak için tereyağını tavaya alın. Eridikten sonra unu ekleyin. Dibinin tutmaması için 2-3 dakika çırpma teliyle karıştırın. Kaynar sütü azar azar ilave ederek karıştırın. Ocaktan alarak tuz ve karabiberi ekleyin. İç malzemeyi hazırlamak için haşlanmış tavuk göğsünü küp doğrayarak derin bir kaseye alın. Bezelye, kaşar peyniri, tuz, karabiber ve hazırladığınız beşamel sosu ilave edip, iyice karıştırın. Fırın tepsisini hafifçe yağlayın. İki yufkayı üst üste koyarak, dört eşit parçaya bölün. Toplam 8 parça yufka elde edin. Fırın tepsisine 2 parça yufkayı yerleştirin. Süt, yoğurt, yumurta ve sıvı yağı karıştırın. Karışımı fırça yardımıyla tepsideki yufkaların üzerine sürün. Kalan yufkaları da tepsiye yerleştirip aralarına sütlü karışımdan sürün. Yufkaları 180 derece fırında 15 dakika pişirin. Kaynamakta olan tavuk suyunu sıcak haldeki yufkaların üzerine gezdirin. Önceden hazırladığınız tavuklu iç harcını yufkaların üzerine yerleştirip rulo yapın. Yağlı kağıtla kaplayarak 180 derece fırında yeniden 12-15 dakika pişirin. Dilimleyerek servis yapın.