Varşova Böreği

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    Bonfileyi şeritler halinde doğrayıp, suyunu salıp çekene dek pişirin. Piyazlık doğranmış soğan ilave ederek 10 dakika kavurun. Doğranmış mantar ve kıyılmış kırmızı biberi ilave edip, soteleyin. Tuz, karabiber ekleyip, karıştırın. Suyunu çekene dek pişirin. Soğuyunca peynir ve maydanozu ekleyin. Krep için, tüm malzemeyi çırpın. Yapışmaz yüzeyli tavada önlü arkalı pişirin. Kreplere iç harçtan koyup, sarın. Böreği sıra ile un, yumurta ve galeta ununa bulayın ve sıvı yağda kızartın. Demi-glace sos ile servis yapın.

Denemeden Geçmeyin

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.