Baharatlı Hoşaf

Sindirime yardımcı sağlıklı bir içecek olan hoşaf, oruçla birlikte gün boyu susuz kalanlar için de oldukça destekleyicisi lezzet. Baharatlarla aromalandırdığımız hoşaf tarifi sizlerle.

Malzemeler

Yapılışı

  • 1

    Kuru meyveleri derin bir tencereye alın. Üzerine kakule, karanfil, çubuk tarçın ve suyu ilave edin.

  • 2

    Kısık ısıda meyveler yumuşayıncaya kadar 20 dakika pişirin.

  • 3

    Ocaktan alıp oda ısısına gelince buzdolabına alın. Servis yapacağınız zaman kaselere pay edin. Üzerlerini nane yapraklarıyla süsleyerek servis yapın.

Denemeden Geçmeyin

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.