Elmalı, Tarçınlı Yeşil Çay

Elmalı, Tarçınlı Yeşil Çay: Taze elma ve sıcak tarçının sihirli dokunuşuyla, her yudumda doğanın huzurunu keşfedin!
Malzemeler
Yapılışı
-
1
Küçük bir tencerede suyu kaynatın ve ocaktan alın.
-
2
Yeşil çay yapraklarını sıcak suya ilave edin. 3-5 dakika demlenmeye bırakın. Demlendikten sonra çay yapraklarını süzün.
-
3
Elmayı iyice yıkayın ve kabuğunu soymadan ince dilimler halinde kesin.
-
4
Çubuk tarçını, elma dilimlerini, yıldız anasonu demlenen yeşil çaya ekleyin. 2-3 dakika bekleterek çayı bardağa alın. Dilerseniz limon ve bal ilave ederek sıcak servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- Zeynep Dinç'ten Limonlu Tarifler
- Ramazan'ın Baş Tacı Çorbalar
- Şef Bahtiyar Büyükduman'dan Sıra Dışı Tabaklar
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL