Aromalı Çikolata Topları

Kendi çikolata toplarınızı yapmak artık bu tarifle çok kolay

Malzemeler

Yapılışı

  • 1

    Tereyağını kalın tabanlı bir tavanın içine alın. Erimeye başladığında krema, kakao, aroma ve balı ekleyip spatulayla hızlıca karıştırın.

  • 2

    Homojen bir hale gelen karışımı hızlıca bir kabın içine alıp oda ısısında ılınana kadar bekletin. Kabin üzerine bir kağıt havlu kapatıp kabın kapağını sıkıca kapatın ve buzdolabında 1 saat bekletin.

  • 3

    En küçük boy dondurma kaşığını derin dondurucuda bekletin. 1 saatin sonunda çikolatalı karışımı dondurma kaşığı ile şekillendirip pürüzsüz kıvamlı çikolata topları hazırlayın. Bolca kakaoya bulayın.

  • 4

    Bekletmeden servis yapın. Bekletmek istediğiniz zaman da kapaklı bir kabın içinde buzdolabında 2 hafta süreyle saklayabilirsiniz.

Denemeden Geçmeyin

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.