Buz Sufle
Sıcak havalarda size en iyi gelecek buz suffle tarifi oldukça basit. Dondurucuda bekletip sunum yapacağınız buz suffle nasıl yapılır? İşte detaylar...
Malzemeler
Yapılışı
-
1
Tereyağını tavada eritin. Çikolatayı eriyen tereyağının içine karıştırın ve erimesini sağlayın. Tereyağı ile çikolata karışımını oda sıcaklığında soğutun.
-
2
Başka geniş bir kaba yumurtaları kırın. Yumurtaların içine şekeri ilave edin ve köpürene kadar çırpın. Ilık çikolatayı yumurtaların içine ilave edin ve mikser yardımıyla çırpın.
-
3
Diğer taraftan unu eleyin. Elenmiş unu karışıma ekleyin. Karışımı, spatula yardımıyla dıştan içe doğru un ile karıştırın. Güveç kaplarına boşaltın ve derin doldurucuda 1 gün bekletin. Vişneyle süsleyerek servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- Mevsimin Olmazsa Olmazları Elma & Armut
- Baharat Karışımları
- Sağlıklı Çocuk Tarifleri
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL