Ev Yapımı Çikolatalı Fındık Kreması

Evde kolaylıkla yapabileceğiniz çikolatalı fındık kreması tarifi

Malzemeler

Yapılışı

  • 1

    Fındıkları tepsiye yayıp 180 derece fırında 15 dakika bekletip kavrulmasını sağlayın. Temiz bir mutfak bezi ile ovalayarak kahverengi kabuklarını olabildiğince temizleyin ve soğumaya bırakın.

  • 2

    Mutfak robotundan geçirip iyice inceltin. Çikolata, krema ve sütü benmari usulü eritin. Pudra şekeri ve çikolatalı karışımı mutfak robotunun haznesinde bulunan fındığın üzerine ilave edip 10 dakika daha robotu çalıştırın.

  • 3

    Çikolatalı fındık kremasını hava almayan cam bir kavanozda ve kapağı sıkıca kapalı olarak 5-7 gün içinde yiyebilirsiniz.

Denemeden Geçmeyin

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.