Küçük bir tencereye 2-3 parmak su koyup kaynatın. Yumurta sarıları, espresso ve şekerin yarısını ısıya dayanıklı cam bir kaba alıp, içinde kaynayan su bulunan tencerenin üzerine suya değmeyecek şekilde yerleştirin. Yumurta sarılarının katılaşmaması için sürekli karıştırarak benmari usulü 2-3 dakika pişirin. Karışıma bıçakla ince doğradığınız çikolatayı ekleyip iyice eritin ve ocaktan alın.
Diğer taraftan yumurta akını köpürene kadar çırpıp, kalan şekeri ekleyin ve kar gibi bir kıvam alana kadar çırpmaya devam edin. Çırpılmış yumurta akını, çikolatalı karışıma birkaç seferde ve spatula yardımıyla yavaşça alt-üst ederek ekleyin. Karıştırırken yumurta akının sönmemesine özen gösterin.
Dolapta beklettiğiniz soğuk kremadan tatlıyı süslemek için 4 yemek kaşığı ayırdıktan sonra kalanı çikolatalı karışıma ekleyin. Hazırladığınız çikolatalı mus karışımını 4 kaba bölüştürün ve en az 2 saat buzdolabında bekletin. Karamelize muzları hazırlamak için tereyağını eritip üzerine hindistan cevizi şekerini ekleyin. Boylamasına 2'ye kesilmiş muzları tavaya alın ve her iki yüzünü de kızartın.
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.