1 Çikolatayı kabaca doğrayıp benmari usulü eritin. Eritirken karıştırmaya ve eğer mutfak ısı ölçeriniz varsa çikolatanın ısısının 45 derecenin üzerine çıkmamasına dikkat edin.
2 Kullanacağınız kuru yemişleri ve kuru meyveleri eşit boylarda kabaca doğrayın. Kuru üzüm ve turna yemişi gibi küçük taneli yemişleri doğramadan kullanın.
3 Erittiğiniz çikolatayı sıkma torbasına alın. Pişirme kağıdı serili tepsiye yaklaşık bir tatlı kaşığı kadar sıkın. 1 TL'lik madeni paradan biraz daha büyük olacak şekilde yayarak ince bir disk şekli verin. Çikolatalar sertleşmeden kuru meyve ve kuru yemişleri üzerine serpiştirin. Oda ısısında en az 1 saat bekletip servis yapın.
Denemeden Geçmeyin
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.