Ananas Kızartması

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    Ananas hayatımıza girdiğinden beri bir çorbası kaldı denemediğim ama eminim onu da deneyen olmuştur. Ben bu meyveyi tatlı olarak servis etmeyi seviyorum. Tereyağı ve şekeri tavaya koyun. Orta ateşte karıştırarak karamel yapın, içine tel şehriye ve fındık ekleyin. Konserve ananasların suyundan 1 çay bardağı kadar tavaya ilave edip, ananasları koyun ve pişirin. Burada önemli olan hiçbir malzemenin yanmamasıdır. Bunun için ananasları çevirerek pişirin. Toplam 15 dakikada tüm tatlılar pişmelidir. Servis tabağına meyveleri koyun ve üzerine tavadaki şerbeti dökün. Süslemek için en fazla krem şanti ya da kaymaklı dondurma kullanın. Bu son servisi yaptığınızda masanın havasının değişeceğine bahse girebilirim.

Denemeden Geçmeyin

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.