Ananas Topları
Malzemeler
Yapılışı
-
1
Pandispanyayı küçük küçük doğrayın. Ananas konservesinin suyunu süzdükten sonra ananasları ufak parçalara ayırın. Derin bir kap içinde krema ve pudra şekerini çırptıktan sonra archer'sı ekleyin. Parçaladığınız pandispanya hamuru ve ananasları da ilave ederek karıştırın. Cevizden iri, limondan küçük toplar yaparak hindistan cevizine bulayın. Yağlı kağıtla kapladığınız tepsiye dizerek buzdolabının alt rafında 3-4 saat dinlendirin. Çıkardığınızda üzerine yeniden hindistan cevizi serperek servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- Mevsimin Olmazsa Olmazları Elma & Armut
- Baharat Karışımları
- Sağlıklı Çocuk Tarifleri
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL