Margarinle toz şekeri mikserle krema kıvamına gelene kadar iyice çırpın. Yumurtaları ilave edip, çırpmaya devam edin. Kabartma tozunu ekleyin. Bir taraftan unu yavaşça katarken diğer yandan da karıştırın. 28 cm çapında bir tart kalıbını yağlayın ve hamuru boşaltın. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında 20-30 dakika pişirin. Fırından alıp, kalıbından çıkarın ve soğumaya bırakın. Kremşantiyi soğuk sütle iyice çırpın. Kremşantinin yarısını tartın üzerine yayın. Üzerine ananas dilimlerini yerleştirin. Artan kremşantiyi krema sıkacağına doldurun ve ananasların üzerini süsleyin. Bekletmeden servis yapın.
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.