Armutların kabuklarını soyduktan sonra boylamasına 2'ye bölün. Çekirdek yataklarını çıkartarak, sırtlarını bıçakla çizin. Kararmaması için, su ve limon suyu ile hazırladığınız karışımda bekletin. Oda sıcaklığında hafifçe yumuşamış milföy hamurlarını ikişerli şekilde üst üste yerleştirin. Üzerine armudu yerleştirin. Etrafında 2 cm'lik boşluk kalacak şekilde armudun şeklini takip ederek kesin. Çekirdek yerlerine çikolata ve tozşeker yerleştirin. Armudu tekrar milföy hamurunun üzerine kapatın. Hamurdan yaprak ve sap kesin. Gövde hamuruna parmağınızla bastırarak yapıştırın. Çırptığınız yumurtayı hamura sürün. Önceden ısıtılmış 190 derece fırında milföy hamuru kızarana dek pişirin. Çıkardığınızda üzerine pudraşekeri serperek, dilerseniz dondurma ile servis yapın.