Yufkalardan 20 x 20 cm ebadında 24 adet kare kesin. Ateşe dayanıklı kaseleri ters çevirin ve tereyağı ile yağladığınız iki adet kare yufkayı çapraz gelecek şekilde yerleştirin. Diğer yufkaları da aynı şekilde hazırlayın. Yufkalı kaseleri fırın tepsisine yerleştirin. Önceden ısıtılmış 170 derece fırında üzerileri kızarana kadar pişirin. Ilındıktan sonra kaselerden çıkarın. Diğer tarafta hurmaları ayıkladıktan sonra çatalla ezin. Yapışmaz yüzeyli bir tavada suyunu salıp çekene kadar kısık ateşte pişirin. Soğuduktan sonra içine elinizle ufaladığınız acıbadem kurabiyelerini katın. Bademleri sıcak suda 20 dakika tutup, kabuklarını soyun ve hurmaların içine ilave edin. Bütün malzemeyi yoğurun. 12 adet parça koparıp, elinizle yuvarlayarak kurabiyeler hazırlayın. Yağlanmış fırın tepsisine dizin ve önceden ısıtılmış 170 derece fırında 10 dakika pişirin. Kurabiyeleri çanakların içlerine yerleştirin. Üzerlerine hindistan cevizi ve siyah erikten kesilmiş ince bantları yerleştirip servis yapın.