Elmaların çekirdek yataklarını, elmaları parçalamadan (kabak oyacağı ile) çıkarın. Elmaların iyi pişmesi ve güzel görünmesi için üzerilerini dikey şeritler halinde ve aralıklı şekilde soyun. Limonun kabuğunu rendeleyip, suyunu sıkın. Limon suyu, bal ve oda sıcaklığındaki tereyağını karıştırın. Bu karışımı elmaların içine pay edin. Elmaları fırın tepsisine yerleştirip üzerini alüminyum folyo ile kaplayın. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında, elmalar yumuşayana dek, yaklaşık 40-45 dakika pişirin. Ortalarına krema, kaymak veya muhallebi yerleştirin. File antep fıstığı serpip servis yapın.
Denemeden Geçmeyin
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.