Çikolatayı benmari usulü eritin. Yuvarlak bir kasenin dışını çift katlı yağlı kağıtla kaplayın. Kasenin şeklini alması için yağlı kağıdın üzerine bir fırça yardımıyla eritilmiş çikolata sürün. Başka bir kaseyi de aynı şekilde hazırlayın. Donması için derin dondurucuda en az 1 saat bekletin. Diğer taraftan krema için kestaneleri bıçakla bir kenarından çizdikten sonra haşlayın. Suyunu süzün ve kabuklarını soyun. Bir çatalla ezin ve içine krema,
toz şeker, ceviz ve vanilya katın. Tüm malzemeyi karıştırın ve koyu bir kıvama gelmesi için buzdolabında 1 saat bekletin. Derin dondurucudan çikolata kasesini çıkarın ve kase ile yağlı kağıdı birbirinden ayırın. Daha sonra da yağlı kağıdın üzerini kapladığınız çikolata kasesini çıkarın. Diğer kaseye de aynı işlemi uygulayın. Kestaneli iç harcı çikolata kaselerinin içine doldurun. Üzerlerini böğürtlenle süsledikten sonra servis yapın.
Denemeden Geçmeyin
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.