Çikolatalı Kup Tarifi

Soğuk soğuk tatlı yemek için en iyi tarif çikolatalı kup tarifi... Muhallebi kıvamında olacak şekilde hazırlayacağınız çikolatalı kup nasıl yapılır?

Malzemeler

Yapılışı

  • 1

    Bir tencereye süt, un, yumurta ve toz şekeri koyup iyice çırpın ve ocağa oturtun. Muhallebi kıvamına gelene kadar karıştırın ve koyulaşınca tencereyi ocaktan alın. İçine vanilya ekleyip, karıştırın. Ayrı bir kapta labne peynirini çırpın ve pişen kremaya ilave edip, çırpın. Karışımın yarısını bardaklara paylaştırın. Aralarına kavrulmuş antep fıstığı serpip, tekrar kalan karışımı pay edin.

    Üzerini kavrulmuş antep fıstığı ile süsleyin.Soğuması için buzdolabında en az 2 saat bekletip, servis yapın.

Sofra’da Bu Ay

  • Mevsimin Olmazsa Olmazları Elma & Armut
  • Baharat Karışımları
  • Sağlıklı Çocuk Tarifleri
ve Daha Fazlası ...