Çikolatalı Rulo

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    Çukur bir kap içine yumurtaları kırıp, şekeri ilave edin. Çırpma teli veya mikserle iyice karıştırın. Daha sonra un ve kabartma tozunu ilave ederek, karıştırın. Kare şeklindeki fırın tepsisine yağlı kağıt yayıp, bu karışımı üzerine dökün. Üzerini spatula ile düzeltip, önceden ısıtılmış 180 derece fırında üzeri hafifçe pembeleşene dek pişirin. Bu arada çikolatayı benmari usulü eritin. Pandispanya soğuduktan sonra üzerine pasta kremasını, krem şantiyi ve eritilmiş çikolatayı yayın. Rulo şeklinde sarın. Üzerine kakao serpin. Servis yapın.

Denemeden Geçmeyin

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.